Найсильніший у світі мер

Якщо каліфорнійці вважають, що їх губернатор, Арнольд Шварценегер, – найпотужніший у світі політик, вони можуть гірко помилитися. На допомогу киянам поспішає чемпион WBC в суперважкому вісі, голова однойменного блоку Віталій Кличко. Як повідомляє www.kiev2000.com, 16 жовтня В.Кличко під час бесіди з журналістами підтвердив свої наміри взяти участь в наступних виборах меру столиці.

В.Кличко претендував на крісло мера раніше, але програв Леоніду Черновецькому.

„Головне для мене – ціль. Та сьогодні моя ціль – Київ. Сильний Київ”, – каже Кличко. Він також повідомив, що намагатиметсья поєднати свідомих людей, незалежно від їхньої політичної орієнтації, заради преобразування столиці в культурий та економічний центр Східної Європи. Як депутат міскої ради, він, за його словами, робить все, щоб Київ залишався зручним зеленим містом та не втратив свого обличчя (unian.net).

„Останні події, що відбуваються в місті, ще більш утверджують мене у думці, що я повинен балотуватися на цю посаду”, – заявив Кличко.

В останній час сили опозиції неодноразово заявляли про необхідність провести дострокові вибори на посаду мера.
Тож, якщо кияни віддадуть свою долю в потужні руки Віталія, в наступні п’ять років вони зможуть пишатися якщо не службовими, та хоч спортивними досягненнями свого обранця.