НСК Олімпійський реконструють

Генеральний директор футбольного клубу Шахтар Сергій Палкін допоможе Міністерству України з питань родини, молоді та спорту підписати контракт із головним підрядником будівництва національного спортивного комплексу Олімпійський.

Як заявив Палкін: “Буквально позавчора я мав честь розмовляти з міністром із питань родини, молоді та спорту паном Павленком, і він попросив нас допомогти йому в підписанні контракту з головним підрядником, який буде будувати новий стадіон на місці НСК Олімпійський”.

“Ба більше, я сам запропонував йому вислати своїх представників, щоб ми детальніше проконсультували їх з усіх питань, які можуть виникнути в процесі будівництва, перед укладанням угоди, після укладання тощо тощо”, – сказав гендиректор Шахтаря.

Нещодавно повідомлялося, що новий стадіон у Києві будуватиме компанія Юджин.

Нагадаємо, що 17 червня Міністерство України у справах родини, молоді й спорту заявило, що перемовини про реконструкцію НСК Олімпійський можуть зірватися з вини тайванської компанії Аrсhasіa Desіgn Group, яка виграла відповідний конкурс.

18 червня компанія Аrсhasіa Desіgn Group заявила, що обвинувачення Мінсемьї в неспроможності компанії реконструювати стадіон є безпідставними.

За матерiалами Інтерфакс-Україна, Корреспондент.