Харків новорічний

Гарна новина для харків’ян, що полюбляють катання на ковзанах або спостерігання за цим чудовим зимовим видом спорту.

Сьогодні виконком харківської міськради ТОВ «WМ-Україна» дозволили розміщувати на центральній площі міста – площі Свободи – льодовий каток. Рішення поширюється на строк до 2011 року, та каток буде діяти з 1 грудня до 1 березня (city.kharkov.ua).

Вперше на площі Свободи каток було залито минулої зими. Але невеличка ділянка не влаштовує потребам харків’ян, тож цього року каток обіцяє бути більше та краще. Лід, за обіцянками фахівців ТОВ «WМ-Україна, зможе витримати температуру до +15 градусів. Діти до 14 років зможуть кататися безкоштовно кожного дня з 9.00 до 11.00. Каток мають залити 24-25 грудня, щоб встигнути до відкриття Слобожанської ялинки.

Головну ялинку Харкова відкриють 26 грудня на площі відкриють на площі Свободи. Церемонія урочистого відкриття відбудеться в 17:00. В ній візьмуть участь танцювальні та театральні колективи міста (kharkov.city.ua).

Також, на площі відкриють хатинку Діда Мороза, куди зможуть прийти маленькі харків’яни. А ще, на площі встановлять казкове містечко з крижаних скульптур.
В новорічну ніч на площі відбудеться святкове шоу.