Павло Глоба має чим здивувати українців

Сьогоднішній іменинник астролог Павло Глоба в інтерв`ю газеті Сегодня стверджує, що Юлія Тимошенко в українській владі – всерйоз і надовго та заспокоює, що Євро-2012 в України не відберуть.

Зокрема, астролог у своєму інтерв’ю сказав наступне “Її (Тимошенко – Ред.) знімуть звичайно, але потім вона знову спливе… може, навіть як президент. Віктор Янукович буде завжди в опозиції. Віктор Ющенко? Не поспішайте його хоронити як політика”.

Глоба прогнозує, що Україну чекає дуже великий період становлення, пошуку державності. “У 2014—2020 роках проходитиме загальносвітова криза, Україну вона не мине. Буде падіння курсу гривні. Нестабільність повна. Голоду я не передбачаю — не треба нагнітати напруги. Але завалиться фондовий ринок, відбудеться іпотечна криза. Ще декілька років буде будівельний бум. Всі ціни роздуються до неймовірних розмірів, а потім ця фінансова піраміда завалиться. Захід як цілісний конгломерат не вічний, разом з США. Це імперія, яка рухається до свого занепаду. Буде це років через 15. А покладе цьому початок 44-й президент США, або наступний, або через одного — не можу точно сказати, оскільки американці одного свого президента порахували двічі”, -стверджує астролог.

Що стосується питання про право на проведення футбольного чемпіонату Євро-2012, Павло Глоба сказав наступне :” Євро у вас не відберуть. З цим вам допоможуть: Україна дуже потрібна Заходу як противага Росії, це природньо”.

Астролог також пророкує створення через років 15 Східно-Європейського Блоку, до якого увійдуть Україна, Білорусьта Росія. « Років через 15 створиться Східно-Європейський Блок – не НАТО, і не Євросоюз, – Східно-Європейський блок.

Польщі швидше за все в ньому не буде, блок буде орієнтований на православ’я. І почнеться нормальне життя, але не зараз, на жаль…», – підсумував астролог.

За матеріалами Новинар, Сегодня