В ДТП у Львові винні геї!

На вчорашній сесії Львівської обласної ради серед інших питань було розглянуте питання про порушників дорожнього руху в місті та області. За останні 9 місяців цього року на Львівщині сталося 2 001 ДТП, у яких загинуло 268 осіб, а ще 2 549 людей отримали травми різної важкості. Про це заявив начальник Управління ДАІ ГУ МВС України у Львівській області Василь Струс. Він також поскаржився, що через недосконале законодавство, тільки кожного 57 водія, тільки кожний восьмий був усно попереджений за порушення правил, та тільки кожний четвертий нетверезий водій позбувся водійських прав.

Головний даішник області нарахував у Львові 48 місць з підвищеною концентрацією аварійності та підрахував, що на добу в місті трапляється 60-65 ДТП (zaxid.net).
Цікаву версію щодо причин правопорушень висловив депутат Олег Нємчінов. На його думку, більшість з тих, хто порушує правила дорожнього руху у Львові – латентні гомосексуали. Про це депутат дізнався з досліджень британських вчених, які вважають, що якщо водій включає один поворот, а повертає в інший бік, виїжджає на смугу зустрічного руху, то він є прихованим геєм (ЗІК). Нємчінов помітив, що у Львові саме це правопорушення трапляється найчастіше, тож, водії, що повертають не туди, куди сигналять – скоріше за все гомосексуали.

Цією інформацією депутат поділився з колегами під час сесії, та порадив головному даїшникові області взяти це до відома. Невідомо, як саме використає цю інформацію В. Струс, але, певно, він має бути вдячним за ініціативу та живий інтерес інших депутатів до області своєї діяльності.