Вєрка Сердючка посіла місце «Персони року» в Росії

Російський шоу-бізнес зняв вето з Вєрки Сердючки. 1 лютого Сердючка стала персоною року за версією престижної російської премії ZD Awards.

Клуб «Звукова доріжка», що вже шостий рік виходить на сторінках газети «Московський комсомолець», проводив іменну премію у декількох номінаціях. В 2007-ому в номінації «Персона року» Вєрка Сердючка змагалася з Аллою Пугачевою, Сергієм Зверєвим та Миколою Басковим. Але за підсумками голосування читачів «МК» і за підсумками щомісячних хіт-парадів переможницею стала опальна в Росії Вєрка. За неї проголосували 10 882 особи (51% від загального голосування).

Зазначимо, що премію українська попелюшка одержала від видання, журналіст якого почув у пісні «Dancing»слова «Раша, гудбай», що стало причиною міжнародного скандалу. «Той шум, який піднявся через Сердючку на «Євробаченні», навіть не знаю, чи зможе хтось перебити, – говорить Андрій Данилко. – До скандалу з таким духом ніхто не прагнув, і мені це було не дуже приємно. Але об`єктивно вся подія, весь той шум, який виник, звичайно, на сто відсотків роблять персонаж на ім`я Сердючка не тільки персоною «Євробачення», але і «персоною року». У цьому сенсі номінація «Звукової доріжки» дуже точно сформульована». (Уніан)