|
|||
|
Well on another note, the barbados and U.S. world cup qualifier is tomorrow and so is the quarterfinals for italy and Spain in the Eurocup. :-)
Галичина наза́вжди мене звуть васил ----------------------------------------- Я Русин бил, ╢см'и буду, Я родился Русином, Цестний мой род не забуду Останус’ ╓го сином! ----------------------------------------- Подкарпатск╕е русини, Оставте глубокий сон, Народний голос зовет вас, Не забуд’те о сво╖м! ![]()
|
|
|||
|
hahahaha...............!!!! You have planned this out I see. Best of Luck :-)
Галичина наза́вжди мене звуть васил ----------------------------------------- Я Русин бил, ╢см'и буду, Я родился Русином, Цестний мой род не забуду Останус’ ╓го сином! ----------------------------------------- Подкарпатск╕е русини, Оставте глубокий сон, Народний голос зовет вас, Не забуд’те о сво╖м! ![]()
|
|
|||
|
I saw the Spain vs. Italy game yesterday.
Very good game ![]() some close goals in ot. The penalty kicks were suspensful usually they aren't. ![]() Well, Spain shall vs. Russia and Turkey vs. Germany.
|
|
|||
|
ok well germany was slow to start. but they won by scoring two goals in the second round against turkey. I couldn't see most of second half because of lighting in switzerland but all and all it was a good game.
I'm pulling for Russia tomorrow to beat Spain and hopefully they will. ![]()
|
![]() |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|