|
|||
|
mig-29
![]()
Галичина наза́вжди мене звуть васил ----------------------------------------- Я Русин бил, ╢см'и буду, Я родился Русином, Цестний мой род не забуду Останус’ ╓го сином! ----------------------------------------- Подкарпатск╕е русини, Оставте глубокий сон, Народний голос зовет вас, Не забуд’те о сво╖м! ![]()
|
|
|||
|
training and demonstration, ouch that looks like that hurts!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Галичина наза́вжди мене звуть васил ----------------------------------------- Я Русин бил, ╢см'и буду, Я родился Русином, Цестний мой род не забуду Останус’ ╓го сином! ----------------------------------------- Подкарпатск╕е русини, Оставте глубокий сон, Народний голос зовет вас, Не забуд’те о сво╖м! ![]()
|
|
|||
|
I would say if Russia or Belarus were to invade Ukraine, Ukraine could hold out for a little while.
Ukraine has a big army and air force. Not a big navy though. It was one of the more lucky former ssr to recieve such a huge arsenal.
|
![]() |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|