|
|||||||
бабусин╕ пригоди або зустр╕ч одн╕╓╖ кл╕╓нтки
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Search this Thread | Rate Thread | Display Modes |
|
|||
|
Друз╕, прошу уваги!
Адже буденна робоча ситуац╕я, що сталася з╕ мною, виявилася дуже зворушливою. Гляньте, як близько до серця - аж по дитячому, при╖здять представники д╕аспори до нас: прочитайте ╕ скаж╕ть, як часто ви в╕дправля╓те сво╖х батьк╕в в мандр╕вний в╕дпочинок?????? Хочу под╕литися з ус╕ма тим, як мен╕ вдалося побувати в р╕дних м╕сцях на Укра╖н╕. Я вже довгий час проживаю в ╤зра╖л╕ ╕ все н╕як не можу з╕братися ╕ по╖хати на могили батьк╕в. Просила доньку звозити (вона прожива╓ також тут) або орган╕зувати для мене по╖здку для мене. Дочка по╖хати з╕ мною не змогла, але вир╕шила все для мене орган╕зувати. Вона в ╕нтернет╕ з усього розма╖ття пропозиц╕й вибрала ту транспортну службу, яка не вимагала передоплати за сво╖ послуги ╕ визначила попередню варт╕сть за нам╕ченим маршрутом. У мене в Рос╕╖ прожива╓ брат ╕ я домовилась зустр╕тися з ним уже в Сумах, (так як просити 65-р╕чну людину ╖хати зустр╕чати мене до Борисполя я порахувала некоректним) ╕ вже разом мандрувати дал╕. ╤ ось я при╖хала! Мене не було в Укра╖н╕ вже 19 рок╕в. Як же все зм╕нилося! У Бориспол╕ на митниц╕ я злякалася, а раптом мене не зустр╕нуть!! ЗУСТР╤ЛИ! З плакатом "transferua для Ганни Семен╕вни". ╤ треба сказати, так до самого в╕дльоту вповноважений в╕д компан╕╖ був поруч з нами ╕ допомагав у всьому, починаючи з вал╕з ╕ сумок ╕ зак╕нчуючи обм╕ном грошей. Та що там! Нав╕ть з родичами допомогли зв'язатися, дешевше н╕ж через роум╕нг. Привезли мене до Сум. Готель правда знайшли не дешевий, але сказали, що в ╕нших г╕рше. М╕сць р╕дних я майже не вп╕знала ╕, якщо б не наш вод╕й, ╕ половини ╕з запланованого не знайшла б. Два дн╕ ми ╖здили по селах, по страшному бездор╕жжю, для того, щоб в╕дв╕дати ╕ вшанувати нарешт╕ могилки (я все переживала, що зажадають з мене додаткових грошей, але це об╕йшлося). Няньчилися з╕ мною ╕ братом, як з д╕тьми малими - братов╕ замовили квиток у Волгоград - додому, посадили на потяг. Мене ж привезли назад до Ки╓ва в аеропорт. Платила я два рази в загальн╕й складност╕ - в к╕нц╕ першого дня в Сумах ╕ вже в Бориспол╕. Вийшло не дешево, але я рада, що под╕бн╕ послуги ╓ й ╕снують зараз. Адже у д╕тей часу на нас нема╓ - у них сво╖ роботи-турботи. А так, якщо б не ця по╖здка, то й не знаю побачилася б я з братом ╕ побувала б на Батьк╕вщин╕ коли-небудь. Так що, в╕д ус╕╓╖ душ╕ наставляю Вас не в╕дкладати на завтра, те, що потр╕бно робити вже сьогодн╕! |
|
|||
|
Я також не можу зрозум╕ти що це за розпов╕дь ....
Андр╕ю , так це ти чи твоя бабуся при╖жджали до Сум ? Мова якась дуже штучна - так не пишуть ╕ не говорять... В ╤зра╖л╕ дуже багото наших людей ╕ н╕хто не вважа╓ що в╕н ( ╤зра╖ль) десь за кордоном.... Скоро зовс╕м скасують в╕зи... |
|
|||
|
ця бабуся - моя кл╕╓нтка
я зустр╕чав ╖╖ в аеропорту ╕ складав маршрут для не╖ ╕ брата можливо мова вийшла штучною, тому що фактично ╖╖ в╕дгук записаний мною з телефонно╖ розмови а бачте я все ж таки част╕ше сп╕лкуюся рос╕йською так╕ справи |
![]() |
«
Previous Thread
|
Next Thread
»
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|
All times are GMT +1. The time now is 01:11.

Linear Mode

Algeria
Bangladesh
Ecuador
Morocco
Nepal
Nicaragua
Puerto Rico
Scotland
South Africa
Virtual Countries