Go Back   Ukraine.com Discussion Forum > Culture > укра╖нською

Люди закликаю поки не п╕зно Спас╕ть Укра╖ну!!!!

Reply

LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 30th May 2010, 17:36
в╕ктор╕я в╕ктор╕я is offline
Registered User

в╕ктор╕я is on a distinguished road
Thumbs up Люди закликаю поки не п╕зно Спас╕ть Укра╖ну!!!!

мен╕б дуже хот╕лось щоб наш╕ л╕дери припинили розмовляти ╕ погрожувати, тому що вже час з повною силою п╕дняти громодян ╕ захистити Укра╖ну, тому що Янук кроку╓ буз зупинок уперед зруйнування Укра╖ни, його мета поновити СРСР. ЛЮДИ ми повинн╕ вийти на вулиц╕ ╕ заблокувати вх╕д ВР ╕ резеденц╕ю президента, прицьому не бояться ╕ не повиноватися погрозам ╕ заборонам суд╕в, н╕чого нам н╕хто не зробить, але запросити усю ╕ноземну прессу ╕ зв'язатися з Канадськой д╕аспорой, ╢С ╕ спор╕гач╕в ╕ журнал╕ст╕в з р╕зних кра╖н св╕ту щоб Янук не прийняв н╕як╕х вандальських крок╕в проти мирного населення, недопустить президента ╕ ПР до ВР ╕ резиденц╕╖ Янук. поки в╕н не в╕дмовиться в╕д президенства, це назива╓ться звергнення корумпованно╖ влади.
якщо опозиц╕╖ виведуть громодян ╕ поперуддять призедента про громодянське не повиновення влади то усе це що робить Янук ╕ його парт╕я можливо зупинити, але повинно бути ╓дн╕сть як у час поморанчево╖
Коли Ющ. був презид. то ми товаришували з ус╕м св╕том ╕ ус╕ жержави залюбки ╖хали до Укра╖ни тепер ми повину╓мося Рос╕╖

ми тут у шоц╕ в╕д т╕х д╕й як╕ приймаються Янук., адже вони спрямованн╕ до поновлення радянського союзу, НЕдай бог опинитися у СССР!!!
його р╕шення ведуть у пастку поневолення, залежност╕ в╕д ╕нших кра╖н як╕ мають д╕ктувати Укра╖н╕ де що покласти, т╕льки уяви соб╕ мешкати у комуналк╕ з сус╕дом який тебе не навидить. Розум╕ло що в╕д ус╕х договор╕в п╕дписанних Янук. постражда╓ т╕льки Укра╖на, а Рос╕я буде наживатися ╕ збажачуватися. Пов╕р мен╕ тут емонсепованн╕ пол╕тики ╕ вони передбачають Укра╖н╕ кайдани, те що у Канад╕ багато громодян загубили прац╕ це не так важко перенести те що в Укра╖ни пол╕тична не стаб╕льн╕сть яка вплива╓ на громодян б╕льш н╕ж що небудь, тому що стаб╕льн╕ пол╕тики допоможуть сво╖м громодянам, а у Янук випадку в╕н допомога╓ Рос╕╖.
Я пригаду╓ як в╕н при╖хав до Америки, у ╕нтервю в╕н пост╕йно тороч╕в про Рос╕╖ як так краще, як╕ вони кращ╕ н╕ж на Укра╖н╕, come on! де г╕дн╕сть за укра╖нц╕в , за Укра╖ну. Таке враження що в╕н призедент Рос╕╖ а не Укра╖ни
Канада ╓ велик╕м прикладом того як сус╕дн╕ кра╖ни збагачуються на рахунок ╕нших. у Канад╕ 78% ус╕ б╕знеси Американськ╕, тож коли америка почала валитися то тут массово закривалися п╕дпри╓мства, тисяч╕ людей загубили прац╕, усе подорожчало, на вулиц╕ з тих п╕р м╕тинг╕. Питання чому Янук. незвернувся до в╕тч╕зняного виробника? чому в╕н не згуртував укра╖нськ╕х громодян? чому в╕н п╕дписом пера розрива╓ Укра╖ну?
Янук не далекоглядна людина дал╕ н╕ж п╕д сво╖м носом в╕н не баче, бож легхе в╕ддати комусь робити те що ми ус╕ ма╓мо╕ взмоз╕ робити. Дореч╕ зараз багато кра╖н перешли на внутр╕шню пол╕тику, тобто в╕дмовились в╕д ехпорту сво╓╖ продукц╕╖ ╕ почали налажувати св╕й внутр╕шн╕й ринок з невеличким залуяення ╕нозумного кап╕талу ╕ порад в╕д одне одного, така практика показала що у ц╕х кра╖нах нема╓ безроб╕тних громодян.
Я учора дивилася новини в Укра╖н╕ пор╕вняння з тим роком 60% немають праць, ще посьогодн╕шн╕й день зарплатн╕ громодянам невиплатили ╕ зр╕ст заборгованност╕ взр╕з на 17%, алеж в╕н узявся за мовне питання на Укра╖н╕, в╕н сказав що Укра╖ни оф╕ц╕йна мова ╓ укр. мова, алеж ця мова ма╓ бути у вс╕х г╕лках не т╕льки влади, ай загальн╕, вищ╕й осв╕т╕, у випусник╕в голова памороч╕тся в╕д того що вони поск╕нчанню не будуть мати прац╕ у свому фаху, ╖жа взросла на 30% позр╕внянню з минулим роком, то щож укра╖нц╕в чека╓ дал╕?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules