|
|||
|
Zby,
Unfortunately I don't understand this word "zaprotoreno" but excluding this one or assuming it means "thrown" or "locked up" then it means "70,000 Ukrainians were arrested and thrown into prison" - exactly what you thought it meant. |
|
|||
|
Can translations be so "flexible"?
Many thanks V-G. I can understand a lot following your discussion in Ukrainan but not everything of course and I would just like to make sure I have a proper understanding.
We have a debate in History forum and it is theoretically devoted to Lviv - practically it is a long story on the part of Max and some others of how Ukrainians were victims of Polish hatred and oppression. Last edited by Kathy; 23rd July 2008 at 22:13. |
|
|||
|
Quote:
Lemko, Ne serdysia druzhe! I did not bring Lviv subject to prove anything. I just expect discussion on Lviv itself because this city has fascinating history and Poles co-operated with Rusyns/ Ukrainians many times (including paying a ransom to Bohdan ha ha) but what we read now is a show of stereotype exchange instead. This city used to offer unique cosmopolitan air including its own city dialect [balakanya]. It was an island of different, more prosperous life in the ocean of desperate poverty and fighting. Regards Zbigniew Lemko, please read again my introductory post re-opening the Lwow debate. |
|
|||
|
Ну, якщо людин╕ вже так хочеться вияснити в╕дношеня, ╓ основна дискус╕я, де ╓ велик╕й прост╕р для р╕зного роду обвинувачень... бо так можна весь форум росписати власними образами ╕ ранами.
В╕н д╕йсно почав цю тему, ми взагал╕ не хот╕ли л╕зти в ╕стор╕ю, а тепер бач стало гаряче... М╕ж ╕ншим, щодо к╕лькост╕ в╕д╕браних земель - хай це також перев╕рить... бо може я прорахувався, не виключаю. Мен╕ тут грош╕ за розрахунки чогось н╕хто не платить, то ж вибачайте. Вова, щодо твого запитання... моя велика наука вже зак╕нчилась. Я присвятив Ужгородському вишу девять рок╕, опанував дв╕ найпрестижн╕ш╕ спец╕альност╕. Тепер якщо щось виклика╓ в мене ц╕кав╕сть, ╖ду в незалежн╕ учбов╕ центри. Тут у мене багато ус╕ляких досягнень, починаючи в╕д вебд╕зайну и до психолог╕╖ д╕лових переговор╕в, и до пабл╕к р╕лешенз. Оск╕льки мен╕ перевалило за тридцять, зараз сприймаю знання т╕льки як р╕ч яку можна застосувати в житт╕. Щодо англ╕йського. ╢ родич╕ в Штатах, там був и можу по╖хати будь-коли. Але не хочу. За лоском схована боротба за ╕снування, яку часто програють сам╕ ж американц╕. А тут у мене потужна база. А також, я просто полюбляю Укра╖ну ╕ хочу тут бути. |
|
|||
|
Quote:
Quote:
Lviv Opera and Ballet Theatre was constructed in 1897-1900 in the Viennese neo-Renaissance style with much of the city having that enaissance style with the type of pillars used. |
|
|||
|
Макс, якщо менi би було вже за 30 i всю освiту свою я отримав на Укра╖нi я теж напевно би залишився. Життя на Укра╖нi в мене було би не погане особливо маючи звязки батька i його бiзнес але як я i ранiше сказав, кожному сво╓. З того часу коли я ви╖хав мiй погляд на життя i прiорiтети помiнялися. Наприклад, сьогоднi сiм'я для мене основа щастя (не грошi, не кра╖на де я живу, не власть, кар'╓ра i так дальше). Оскiльки моя дружина з Китаю я на Укра╖ну вертатися би з нею нехотiв. Моя баба менi скала просто "Китайка - це не добре" i така там психологiя. Я вже вiд того всього вiдвик i знаю що менi там жити буде, як би це сказати культурно, незручно, навiть непри╓мно.
А ти одрижений? ╓ дiти? |
![]() |
«
Previous Thread
|
Next Thread
»
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|
All times are GMT +1. The time now is 06:45.

Linear Mode

Algeria
Bangladesh
Ecuador
Morocco
Nepal
Nicaragua
Puerto Rico
Scotland
South Africa
Virtual Countries