|
|||
|
Макс, а ти що думав що я по укра╖нськи писати не вмiю? I що ти мав на увазi коли ти сказав "тут", де ╓ тво╓ "там" де я щось неправильно написав?
|
|
|||
|
Вова, тво╓ "там" знаходиться у назв╕ форуму, яка для мене вигляда╓ трохи кумедно. Ну як би допрацювали, але не зовс╕м. Ну як би тачка, але з подряпиною.
А з вами, д╕аспор╕альними, не завжди зрозум╕ло, чи балака╓те, чи н╕... От мен╕, наприклад, ц╕каво, чи Катя може розмовною. Ну половина з присутн╕х не може точно. |
|
|||
|
Ага, все срозумiло ти думав що я назви форуму написав але ти помилився. Степан пiдкинув iдею, Катерина написала адмiнiстратору i потiм вони взяли копiю мо╓╖ вiдповiдi на цьому форумi i створили новий "вiддiл"
. Але це так, чисто для iнформацi╖. Значить так, ти думав що я не розмовляю по укра╖нськи тому що я вiдношуся до дiаспори... цiкаво. Ти вкурсi що я родився i вирiс на укра╖нi i тiльки ви╖хав закордон на навчання? |
|
|||
|
Вова, ось, тепер я все второпав. На навчанн╕, значить? Мен╕ ц╕каво, чи повернуться на батьк╕вщину так╕ ц╕нн╕ кадри. Якщо людина вм╕╓ молот╕ язиком так добре, в Укра╖н╕ можна зробити кар╓ру.
У мене на клав╕атур╕ також дечого нема, наприклад апострофа. А брав у нас у магазин╕. Катерина, дуже за вас радий. Але це не суржик, це нормальний м╕ський сленг. Зараз в Укра╖н╕ майже н╕хто не розмовля╓ л╕тературною мовою, нав╕ть л╕тератори. Той же Покальчук, наприклад. Дуже рекомендую. Я на вас зовс╕м не ображусь, якщо в дискус╕ях ваша участь буде самою активною.
|
|
|||
|
Макс, ви╖хав я в 99 роцi i вчився в Великобританi╖ два роки, а потiм при╖хав в Канаду де я закiнчив унiверситет i продовжую навчання. Я заню що на батькiвщинi можна добрi грошi заробити (мо╖ родичi так тоже менi кажуть) але життя там iнакше. Я вже окмiматизувався в Канадi, занайшов красиву i розумну дiвчину i ми одружу╓мося через мiсяць. Кар'╓ра в мене тут тоже буде не погана а життя краще. Кожному сво╓, як люди кажуть, а менi тут добре i вертатися я не хочу. Мiй тато бiзнесом займа╓ться на Укра╖нi i заробля╓ но поганi грошi але i вiн каже що нема там справедливостi. Там iншi закони i правила поведiнки, люди намахують один одного на кожному кроцi, бiльшiсть вважають що вони кращi за тебе i ведуть себе вiдповiдно. Якщо систуацiя поправиться я може вiдкрую iнтернацiальний бiзнес мiж Укра╖ною i Канадою.
![]() А ти чим там займа╓шся? Де ти Англiйську мову вивчив? |
|
|||
|
V-G or Kathy , can you translate such a Ukrainian phrase for me:
(Max, please do not answer this particular question) 'bulo arishtuvannikh i zaprotoreno do v'yaznic 70 000 Ukrainciv'? (does it it mean: arrested and kept in prisons?) |
![]() |
«
Previous Thread
|
Next Thread
»
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|
All times are GMT +1. The time now is 18:22.

. Але це так, чисто для iнформацi╖.
Linear Mode

Algeria
Bangladesh
Ecuador
Morocco
Nepal
Nicaragua
Puerto Rico
Scotland
South Africa
Virtual Countries