|
Ну, якщо людин╕ вже так хочеться вияснити в╕дношеня, ╓ основна дискус╕я, де ╓ велик╕й прост╕р для р╕зного роду обвинувачень... бо так можна весь форум росписати власними образами ╕ ранами.
В╕н д╕йсно почав цю тему, ми взагал╕ не хот╕ли л╕зти в ╕стор╕ю, а тепер бач стало гаряче...
М╕ж ╕ншим, щодо к╕лькост╕ в╕д╕браних земель - хай це також перев╕рить... бо може я прорахувався, не виключаю. Мен╕ тут грош╕ за розрахунки чогось н╕хто не платить, то ж вибачайте.
Вова, щодо твого запитання... моя велика наука вже зак╕нчилась. Я присвятив Ужгородському вишу девять рок╕, опанував дв╕ найпрестижн╕ш╕ спец╕альност╕. Тепер якщо щось виклика╓ в мене ц╕кав╕сть, ╖ду в незалежн╕ учбов╕ центри. Тут у мене багато ус╕ляких досягнень, починаючи в╕д вебд╕зайну и до психолог╕╖ д╕лових переговор╕в, и до пабл╕к р╕лешенз.
Оск╕льки мен╕ перевалило за тридцять, зараз сприймаю знання т╕льки як р╕ч яку можна застосувати в житт╕.
Щодо англ╕йського. ╢ родич╕ в Штатах, там був и можу по╖хати будь-коли. Але не хочу. За лоском схована боротба за ╕снування, яку часто програють сам╕ ж американц╕. А тут у мене потужна база. А також, я просто полюбляю Укра╖ну ╕ хочу тут бути.
|